Компанія АMC Bridge відзначила студентів ФФЕКС

30 травня 2019 року ІТ-директор АMC Bridge Сергій Фомін вручив сертифікати випускникам практичного інтенсиву «Поглиблений курс 3D програмування та комп‘ютерної графіки». Курс проводився на базі кафедри комп‘ютерних наук та інформаційних технологій ДНУ за навчальною програмою, розробленою експертами АМС Bridge. Для студентів 2-3 курсу це ще одна сходинка до майбутньоі успішної кар‘єри!

ІТ-директор АMC Bridge Сергій Фомін вручає сертифікати

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Студенти 2-3 курсів спеціальності 122 Комп’ютерні науки

Цього ж дня, студенти 1 курсу кафедри комп‘ютерних наук та інформаційних технологій ДНУ були гостями компаніі АМС Bridge.

Першокурсники у кампусі компанії

Майбутні айтішники дізналися про АМС Bridge Саmpus, особливості складання резюме та специфіку роботи компанії. Особливо вразило студентів, що вони стали свідками спілкування розробників із замовниками, поринули у виробничий процес.

Дякуємо співробітникам HR департаменту компанії Софії Поповій та Олені Шаповал за цікаву екскурсію.

Старший викладач кафедри КНІТ Соколова Н. О.

Прокоментуйте цю новину першим

Залиште свій коментар

Вашу E-Mail адресу не буде опубліковано


*